Aangenaam, ik ben Christa

Ik ben al lang werkzaam in de zorgsector. Ik ben begonnen begin jaren 90 als begeleidster en later als coördinerend begeleidster en uiteindelijk als manager. 

Schets header 8

Mijn ervaring

Hierdoor heb ik een brede ervaring opgedaan met diverse doelgroepen zoals NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), LG (Lichamelijk Gehandicapt), VG (Verstandelijk gehandicapt), psychiatrie, kind- en ouderenzorg.

Waarom de overstap naar professioneel mentor

Na een lange periode als manager miste ik het directe contact met de cliënten. De afgelopen jaren ontving ik steeds vaker het verzoek of ik geen professioneel mentor wilde worden. Zo is het idee ontstaan om als professioneel mentor aan de slag te gaan. De vele jaren ervaring in de zorg op inhoudelijk en organisatorisch vlak, kan ik nu inzetten voor het behartigen van de persoonlijke belangen van betrokkenen. Ik sta weer dicht bij de cliënt, daar waar het ooit allemaal begon.

Regio rivierenland mentroschap

De Betuwe bestaat uit de volgende gemeentes: Culemborg, Tiel,
Buren, West-Betuwe en Neder-Betuwe.

Mijn werkgebied

Ik woon in Tricht, een dorpje gelegen aan de rivier de Linge in de fruitrijke omgeving van de Betuwe. Daarom heb ik mijn bedrijf Betuwe Mentorschap genoemd. Echter, mijn werkgebied bevindt zich ook buiten de grenzen van de Betuwe. Wel probeer ik maximaal één uur van u als betrokkene vandaan te zitten.

Ik ben een zelfstandige professional

Samenwerkingen en eigen netwerk

Ik werk als zzp-er (zelfstandige zonder personeel). Echter, ik werk nauw samen met een collega professioneel mentor, Yet Langerak. Wij delen dezelfde werkhistorie en ervaring. Wij werken al jaren intensief samen. Toch hebben wij bewust elk ons eigen bedrijf, omdat we beide veel waarde hechten aan zelfstandigheid en vrijheid.  Wij verzorgen ook samen trainingen. Tenslotte vervangen we elkaar tijdens afwezigheid, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft. Wilt u meer weten over Yet, kijk dan eens op haar website www.mentorschapbetuwe.nl

Daarnaast onderhoud ik contact met andere collega mentoren én bewindvoerders via een zelf opgerichte netwerk club. Zo kunnen we ervaringen delen en elkaar helpen. Eens per kwartaal komen we fysiek bij elkaar en tussentijds hebben we contact via een groepsapp.

Direct contact

U kunt mij altijd direct bellen voor vragen, informatie of plannen van een kennismaking.

Ik ben te bereiken op 06 22 94 83 91 van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Stuurt u liever een bericht? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Schets header 5
Diensten Mentorschap

Christa Betuwe Mentorschap is lid van
Horus, Nederlandse Branchevereniging Wettelijke Vertegenwoordigers.

Horus 2
Christa Betuwe Mentorschap
Contact

Postadres: Lingedijk 130, 4196 HD Tricht
Telefoon: 06 22 94 83 91
E-mail: christa @ betuwementorschap.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
In noodgevallen elke werkdag tot 22.00 uur