Proclaimer Christa Betuwe Mentorschap

Gebruik van website

Betuwe Mentorschap besteedt veel aandacht en zorg aan haar website en streeft ernaar dat alle informatie zo begrijpelijk en actueel mogelijk is. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat een onderdeel niet goed is bijgewerkt of wordt weergegeven. Ik vraag u dan om dit aan mij door te geven via het contactformulier.

Algemeen karakter

Alle informatie op de website van Betuwe Mentorschap is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan omstandigheden die specifiek zijn voor een persoon. Je mag deze informatie niet als een persoonlijk, persoonlijk of juridisch advies beschouwen. Voor een persoonlijk advies, dien je altijd contact op te nemen met Christa de Heus van Betuwe Mentorschap.

Intellectueel eigendom

Zonder schriftelijke toestemming van Betuwe Mentorschap is het niet toegestaan om tekst, fotomateriaal of andere elementen op de website te hergebruiken om zo de intellectuele eigendomsrechten en die van mijn cliënten te beschermen.

Hyperlinks en verwijzingen

Deze site bevat hyperlinks naar andere websites. Betuwe Mentorschap kan geen garantie bieden voor de volledigheid en juistheid van de inhoud en beschikbaarheid van deze websites.

Diensten Mentorschap

Christa Betuwe Mentorschap is lid van
Horus, Nederlandse Branchevereniging Wettelijke Vertegenwoordigers.

Horus 2
Christa Betuwe Mentorschap
Contact

Postadres: Lingedijk 130, 4196 HD Tricht
Telefoon: 06 22 94 83 91
E-mail: christa @ betuwementorschap.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
In noodgevallen elke werkdag tot 22.00 uur